fredag, september 02, 2016

Liljas rum

Igår och idag har vi flyttat om i alla våra 3 rum. Vi flyttade in Lilja från vårt sovrum till, numera gamla, kontoret och datorerna/kontoret fick åka in i vardagsrummet istället. Liljas rum blev riktigt bra, med de få medlen vi hade. Så hennes lekmatta, fåtöljen från vardagsrummet och hennes säng åkte in dit. Äntligen fick jag hänga upp hennes tavlor som jag fixat åt henne! :) En "namntavla" som nu hänger ovanför hennes säng, och en med ett foto och hennes avtryck på.
Nu hoppas vi i alla fall att hon ska sova bra på nätterna och förhoppningsvis helt ostört. Vi håller tummarna!

Det jobbiga med att flytta in henne är att hon hinner nog vakna till mer, innan jag hinner vakna till ordentligt från ljuden via monitorn. Så risken finns att det är svårare att söva om henne på natten. Men vi får ge det ett par nätter. I värsta fall få vi flytta in sängen till vårt sovrum igen.

Att flytta in kontoret till vardagsrummet krävde lite mer pyssel. Väldigt mycket fick åka ner i förrådet istället, exempelvis alla spel, pussel och böcker. Skrivaren har vi heller inte hittat någon plats till ännu, så det är nästa projekt. Men annars är allt i princip redan klart. Så skönt! Jag avskyr oordning, mår inte alls bra av det.


Så här blev det i alla fall. 
Vardagsrummet/kontoret
Liljas rum
Detaljer 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!