onsdag, september 21, 2016

Jonas Gardell - 30 år tillsammans

Jonas Gardell har satt ihop en ny show baserat på 30 år som artist, partner och författare. Den sattes upp i Stockholm i våras och nu i höst åker han på turné. Tanken var inte att han skulle komma hit till Ö-vik, men efter att jag såg hans tweet om extra insatta shower så rusade jag till hemsidan och bokade en biljett!
Blev så lycklig! :) Ville se hans andra show redan förra året, men det kunde jag tyvärr inte göra eftersom att jag var höggravid, med beräknad födsel inte ens en vecka efter att showen skulle vara här i stan. Så vi (läs: Robert) ville inte riktigt chansa. Jag var måttligt nöjd över det kan jag säga!
Men så idag ringde jag helt lyriskt upp honom och berättade nyheten och att jag minsann nu kunde gå på showen. Så så blir det nu! Biljetten är bokad och betald! :)
Nu längtar jag!

Vill du också gå kan du köpa biljett här

Detta är informationen som beskriver showen och som finns på hemsidan om showen; gardell30.se


30 ÅR TILLSAMMANS 
"Jonas Gardell är ensam på scenen men tillsammans. Det är över 30 år sen Jonas Gardell gav ut sin första roman. 30 år sen han gjorde sin första show. 30 år sen han blev ihop med Mark. 

Det här är INTE en best of-show. Det är INTE en greatest hits-kavalkad utan en skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns. 

På de här 30 åren har Jonas Gardell gått från att vara ett UFO på besök i Mellanmjölkens land till att vara nån som blivit välkomnad in, rentav folkkär. 

-Ibland frågar folk mig hur jag vågar stå ensam på en scen inför tusentals personer på en teater, konserthus eller idrottsarena. Jag svarar alltid att det ju inte är jag mot alla i publiken. Tvärtom om är det vi allihop tillsammans. 

-Mitt liv har fyllts av Mark och barnen och romaner och shower och tv-serier och sånger, men det har också fyllts av alla de som läst, alla de som kommit och tittat. Alla som jag uppträtt för och skrivit för de här 30 åren. 30 år tillsammans!"

Formgivning: Fredrika Åkermark, Foto: Stellan Herner
Foto lånad från Gardell30.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!