Om mig

Det är jag som är Anna Häggström och jag bor med min man Robert, vår dotter Lilja och våra två katter, Rasmus och Lova, i Örnsköldsvik. Jag är även uppväxt här med min familj, som består utav mor, far och mina 4 syskon. Jag lyckades bli mellanbarnet, så jag har 2 äldre systrar, 1 yngre bror och 1 yngre syster.

På gymnasiet läste jag omvårdnadsprogrammet. Detta valde jag för att jag helt enkelt ville jobba med människor. Så detta var ett lätt sätt att testa på det. Jag tog examen som undersköterska 2008.

Dock visade det sig att just den formen av arbete med människor inte passade mig. Jag jobbade ett år och sökte till Spa-programmet i Örnsköldsvik där jag kom in. Den sommaren (2009) träffade jag även Robert.

När jag hade studerat i 2 år fick lov att ta ett studieuppehåll våren 2011, på grund av min ångest, men året därpå hoppade jag tillbaka in i programmet. Under uppehållet läste jag en kurs på distans för att få lite mer kött på benen. Sommaren 2012 tog jag min högskoleexamen, vilken jag är väldigt stolt över!

2013 började jag jobba på Hemköp mitt i stan, fick kort därefter en tjänst som kassachef där. Har varit kvar där sedan dess.

2014 gifte vi oss borgerligt på markerna i Komnäs. En underbar dag som delades med familj och närmaste vännerna.

2015 fick vi vår underbara dotter Lilja. 20 november föddes hon och hon är mitt allt!


Jag har lite olika intressen som florerar i mina inlägg; Familj, Vänner, Katterna, Musik, Film, Spel, Scrapbooking, Mode, Pussel, Massage, det Övernaturliga och mycket, mycket mer.


Denna blogg är helt och hållet till för mig själv. Jag skriver om mitt liv och allt vad det kan innehålla; så som relationer till vänner och familj, jobbet, ångesten och allt som rör mig.

Jag hoppas att ni vill stanna kvar och följa mig i livets alla överraskningar.
/Anna