lördag, september 10, 2016

Framsteg

Lilja har haft eget rum i en vecka nu och vi slutade även med amningen helt i samma veva. Allt har gått rätt okej faktiskt. Lilja sover i sitt rum hela natten. Hon vaknar dock oftare nu, allt mellan 3-7 ggr per natt ungefär. Så det blir mer spring fram och tillbaka. Men jag tror också att det kan bero på den stora förändringen att sova själv i ett nytt rum, samt att amningen försvann. Så vi ska avvakta och se någon vecka till och hoppas att hon sover bättre sen.

Nattningarna fungerade jättebra för Robert när vi började med det och nu kan till och med jag ta dom igen utan att hon vill ammas. Hon vet att det är välling som gäller på kvällen och att hon ska sova i egen säng. Hon verkar även ha förstått att amningen inte är ett alternativ på dagen längre, överhuvudtaget. Hon far inte alls och drar i mina kläder på samma sätt, verkar mer tillfreds med situationen. Jag har till och med lyckats söva henne utan vagn och flaska ett par gånger nu senaste två dagarna, är såå nöjd med det! Saker och ting verkar falla på plats lite grann nu.

Dock har vi problem med sömnen lite grann nu. Hon har som sagt inte alls sovit lika bra varken på dagen eller nätterna i sitt rum. Vaknar ofta på natten och sover kortare stunder på dagen. Hoppas att det bara är en omställning och att det ger med sig snart. Den här mamman behöver lite mer sömn!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!