tisdag, april 19, 2016

Babymassage

Har precis kommit hem från vår föräldragrupp. Lilja somnade snabbt efter att jag lagt henne i sängen, tror att hon blev ganska trött av alla nya intryck och händelser.

Vi var 4 mammor med sina små barn (3 hade förhinder) och det var väldigt intressant att se skillnaden på alla barn (de var mellan 4,5-5 månader gamla) trots att de är lika gamla. Jag får ett helt annat perpektiv på Lilja och hur hon är uppbyggd och hennes personlighet. Väldigt nyttigt för min del, eftersom att jag kan bli lite fundersam på om det hon kan/inte kan är "normalt" och om man gör "rätt/fel". Blev inte så mycket prat idag dock, men det brukar ofta kunna bli så första gången. Blir nog mer nästa sväng.

Idag gjorde vi babymassage på de små som var jättemysigt. Tror att Lilja tyckte om det, vissa delar mer än andra (då hon låg mer still under vissa rörelser). Kommer att bli 3 gånger till med babymassage då det utökas mer över kroppen. Ser verkligen fram emot det, och om det finns något bra och lugnt tillfälle innan nästa gång så ska vi försöka göra lite massage här hemma också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!