söndag, mars 17, 2013

Avslag nr 2

Det har varit väldigt mycket för mig de senaste två dagarna.. Fredag började riktigt bra. Robert slutade tidigt från jobbet så vi bokade in en dejt med Malin och Eva. Skoteråkning, grillning och film blev schemat. Mycket, mycket trevligt!

Men jag fick även ett brev från försäkringskassan den dagen.. Det sade att jag inte blev beviljad sjukpenning. Avslag igen. Jag blev förstörd. Men klarade mig hela dagen utan att tänka på det, tills dess att jag kom hem. Slutade fungera.

Idag (Lördag) började hemskt.. Jag försökte verkligen göra en vanlig dag utav det hela, skulle åka och träna. Men i bilen bröt jag ihop. Klarade inte av det.. Gick tillbaka in igen, då i det trygga fick jag attack, efter attack, efter attack. Somnade till slut efter det.. Dagen har varit en kamp. Kvällen försökte jag mig på att socialisera, trots allt det hemska.
Klarade av hela kvällen utan större anmärkningar, fick kämpa till tusen i början och slutet, men jag överlevde. Fruktansvärt jobbigt dock..

Nu sitter jag i en situation där jag inte vet vad jag ska göra eller om jag klarar av det.. Vill bara ge upp eftersom att jag får motgång efter motgång. Klarar inte av att kämpa mycket mer. Varför blir jag inte bara beviljad? Så jävla frisk är jag faktiskt inte!


2 kommentarer:

  1. Kram. Jag hoppas så innerligt att det löser sig för dig.

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Carin! Kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!