fredag, mars 22, 2013

3 bra saker

Jag fick ett tips för inte så länge sedan av Sofie att man kan sätta sig ner varje kväll och skriva upp 3 bra saker man har gjort den dagen. Då får man se på papper att man har gjort något, trots ångesten, och att man faktiskt kan vara lite stolt över det. Det blir inte bara något man viftar bort, att man inte upplever att man har gjort något. Utan man får verkligen tänka efter över vad man har gjort bra. Det får mig att se att jag faktiskt gör saker varje dag, trots att det är jobbigt. Det ger mig mer energi till att fortsätta kämpa.

Fick även beröm av psykologen senast jag var där. Jag exponerar mig själv oerhört mycket, varje vecka. Jag pushar mig själv till saker som känns obehagliga, och jag klarar av det! Det känns riktigt skönt att höra att jag gör rätt, att allt går åt rätt håll. Jag gör det riktigt jävla bra faktiskt! :)

Allt detta gör att jag känner att jag vill kämpa mer, jag vill klara av det här. Jag ska klara av det här. Jag vill och jag kan!

1 kommentar:

  1. Jag vet att du kan och att du kommer klara detta! Vägen kanske är lite gropig, men fram kommer du! Du är stark vännen och kämpar på bra! Puss ♥

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!