tisdag, februari 21, 2017

Tisdag

Tisdag idag och natten var inte alls lika bra som tidigare veckan. Var uppe 2-3 timmar igen. Hoppas verkligen inte att hon har hamnat åter i gamla mönster. Det var så skönt att faktiskt få bra med sömn och rätt många timmar sammanhängande dessutom. Vi får se hur kommande natt blir..

Idag var vi i alla fall på Liten och Stor, tillsammans med hela två andra familjer. Vi var alltså 3 mammor och 3 barn på hela förmiddagen. Det var väldigt lugnt kan jag säga och alla fick ha leksakerna som de ville ha ;)

Åker rutschkana
Lilja testade på att åka rutschkana, vilket hon älskade och åkte om och om igen. Dock med stöd, för hon lyckades inte lista ut hur hon var tvungen att hålla kroppen för att kunna åka själv. Men det kommer så småningom.

Hemma har dagen varit bara lugn, vi har lekt i bollhav och det gamla vanliga med lekar, bokläsning, sånger och dans. Rätt så skön dag för en trött mamma.

Promenad i vagnen

Leker i bollhavet

Kontaktade även förskoleadministrationen idag (och igår) och fick veta att paviljongen som de lovade att sätta upp i April inte blir av förrän i Maj. Man blir ju något less på dom! Inte meddelar de oss heller om beslutet.. Snart kan man inte lita på något av vad de säger, så jag tar inte deras ord på att det faktiskt blir av i Maj.

Vi vet inte alls hur vi ska göra just nu. Framförallt inte nu när vi kommer att vilja byta område till/efter sommaren, då en flytt är på G för oss om ett par månader (mer om det längre fram). Allt blir så himla krångligt eftersom att vi måste göra en ny ansökan och ställa oss i kö igen, för den kö vi har stått i sedan Augusti räknas visst inte då. Förbannade kommun!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!