måndag, februari 20, 2017

Första klippningen

Igår klippte klippte jag Liljas lugg för första gången. Var så illa tvungen då den var alldeles för lång och hängde ner framför ögonen på henne. Jag har verkligen dragit ut på det och försökt använda hårspännen och köra på snedbena så länge som möjligt. Det var ju tvunget att vara till ända någon gång. Och igår var den dagen.
Det var inte det lättaste att klippa henne. Trots en assisterande pappa som höll undan händer och ett youtube klipp som distraktion så blev det hela lite snett och vint och alldeles för kort egentligen. Men det får duga helt enkelt... Som tur är växer det ut igen! :)

Före och Efter frisörbesöket ;) 

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt. Vi har busat här hemma, dansat, varit ute och gungat och åkt pulka på den pyttelilla snö som kom just då (var mest bara gräs, men det struntade Lilja i, hon skulle banne mig åka pulka, haha!) och bar myst. En alldeles underbar måndag faktiskt! Imorgon ser vi fram emot att gå och leka med alla barnen på liten och stor :)

Ute på äventyr i snön som singlade ner över oss. Hon älskar för övrigt att gunga! P.S. Det här var mitt 1000:e inlägg här på bloggen! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!