måndag, mars 13, 2017

Helgen

Helgen har varit riktigt bra faktiskt. Det mest underliga på hela veckan hände på lördagsförmiddagen, då vi tog en liten promenad runt kvarteret hela familjen, strax innan pappan skulle åka och spela bandy, som brukligt.
Vi hamnade i en lite annorlunda sits, där 2 amerikaner, stannade oss efter vägen och frågade om de fick ta ett kort på oss. De tyckte att det såg så härligt ut där vi drog vår dotter på en pulka i snön och de förklarade att de inte hade denna mängden snö hemma och att deras familjer inte trodde på dom när de sa att vi svenskar klär på våra barn, spänner fast de i en pulka och drar dom runt. Så de ville ha bildbevis på det. haha! De var mormoner från en kyrka i Amerika som var här i Sverige och åkte runt och missionerade.
Lilja var dessutom så pass trött att hon höll på att somna i pulkan när vi nästan var hemma, haha! Så det blev in för att äta en snabbt mellanmål innan hon blev nerstoppad i vagnen för att sova.

Eftermiddagen spenderades i Åsliden där vi gjorde pizza (som såklart gräddades på vår pizzasten) och till efterrätt hade jag bakat en kanelbullekladdkaka (som de andra var helt begeistrade över, medan jag mest tyckte att det smakade som en sockerkaka med lite kanel på ungefär). Oavsett var det trevligt att vara där och vi åt gott.
Kvällen bjöd på melodifestivalen och en Johannes kom till oss för att sitta och surra och titta på denna. Mycket trevligt med sådant besök!
En riktigt bra lördag alltså.

Söndagen var Robert borta igen ett par timmar på en jobbträff. Under tiden var jag och Lilja hemma och städade lägenheten. Därefter bar det iväg för veckohandling och på kvällen kom Roberts föräldrar och fikade lite grann.
Sedan hoppade jag snabbt in i duschen och kröp sedan ner i sängen, så mysigt att få krypa ner i en nybäddad säng. Det är inte mycket som klår den känslan :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!