söndag, februari 21, 2016

Tutten

Äntligen!
Nu har hon börjat acceptera och ta tutten. Så skönt att kunna ta den istället för att hon ska ligga och suga på sina fingrar/händer när hon har sitt sug/snuttbehov. Hon vill nämligen inte ligga vid bröstet och snutta lika mycket nu, utan det är mest bara mat som gäller och sedan är det bra tycker hon (vilket jag tycker är ganska befriande också ibland)

Mys i soffan

Hon har även börjat somna själv i sin egen säng på dagarna och även till natten (om hon inte somnat hos mig i samband med amning). Med tutten och en snutte över ögonen (bara tills hon somnat, tar bort den sedan) så somnar hon så gott. Trixet kan dock vara att man måste stoppa in tutten igen ibland.

Somnar själv i sängen
Hon har precis börjat skifta om i sina rutiner nu, så vi får se vart vi landar någonstans. Men som det ser ut nu (de senaste 2-3 kvällarna) somnar hon tidigare på kvällen. Sover 5-6 timmar, upp för att äta/byta, sova 2-3 timmar, upp igen för att äta/byta och vara vaken ett litet tag (max 1 timme) och sedan sova igen 2-3 timmar. Hon sov dessutom en monsternatt på 8 timmar i sträck nyligen(!), vilket bara var en engångshändelse, men ändå!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!