torsdag, december 17, 2015

Jul på G

Igår var vi till Komnäs och hämtade en gran, som sedan fick komma in och bli pyntad samma kväll. Så mysigt med julgran. Och så länge katterna kan hålla sig borta från glittret längst ner så får den stå orörd faktiskt. Nästa år har vi nog inte samma tur då vi kommer att ha en 1-åring som springer/kryper omkring. Så det kan vara slut på att ha gran ett par år framöver, vi får väl se. Men när vi skaffar hus blir det nog inget problem, då kan man alltid hägna in den :)

Idag har jag hunnit med att griljera julskinkan. Så hela julen är på intågande, sakta men säkert börjar alla bitar falla på plats. Nu är det bara ett moment kvar - Att slå in julklapparna.
I år har vi valt att avsäga oss alla julklappar. Vi har endast köpt till syskonbarn och vänners barn. Det får räcka för i år.

Julkorten skickades iväg igår också, snart dimper de ner i alla brevlådor. I år blev det också färre julkort. Skickade endast egengjorda kort till familj och några få vänner. Resten fick faktiskt vanliga vykort i år.

Blivit mycket som har dragits tillbaka på i år, men det blir väl så när man är gravid och småbarnsförälder i slutet av året. Orken tryter fort då all energi går åt till att ta hand om sig själv och sitt barn.


Årets julkort


Årets julgran

Griljerad skinka


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!