tisdag, augusti 23, 2016

Herrgårdsparken

Idag ville jag verkligen ta vara på det fina vädret och hitta på något. Så vi bestämde oss för att åka till Herrgårdsparken i Köpmanholmen (information om parken finns här) efter lunch för att promenera runt och titta på allt fint. Sagt och gjort. Vi bjöd med familjen Lidberg och köpte med lite fika och möttes sedan upp där.

Sedan började vi gå runt promenadstråket och titta på alla blommor, konst och alla små överraskningar som fanns i skogen till barnen. Det började med Önskebrunnen och en liten utställning om Herrgården. Jättefin allé och plats för brunnen! På väg till Kärleksudden var stigen kantad av fina blommor med jätte mycket fjärilar och stora Rönnar med massor av bär. Där fanns även en söt bänk och två gungor, som faktiskt var jättesköna att sitta i. Vi  kom fram till Kärleksudden där konstverket av en stor blank Boll med löv fanns. Jättehäftig! Och Lilja tyckte om att se sig själv i den, haha! :)
En bit senare var det en del av stigen som innehöll lite överraskningar i form av Väsen till barnen, men vi vuxna tyckte nog att det var roligare, haha! Hur häftigt som helst med de små "husen" till skogstrollen och älvorna tyckte i alla fall jag. Vill absolut göra så när vi har hus!
Även de stora trollen som låg och sov under mossen var ganska häftiga.
Det var verkligen supermysigt och en jätte fin park! Vill absolut åka dit fler gånger och kan verkligen rekommendera den!

Önskebrunnen
Gungor, bänk, Rönnar och ett helt hav av blommor med jätte många fjärilar

Konstverk som Lilja tyckte var spännande


Skogsväsens tillhåll :) 

Flera överraskningar i form av Plupp och trollInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!