måndag, juli 25, 2016

Sjukhusvistelser

På dessa 3 dagar har vi varit på sjukhuset 3 gånger och vårdcentralen 1 gång. Vi ska dessutom tillbaka till sjukhuset 2 gånger till de närmaste 2 veckorna. Alltid lika roligt att spendera tid på sjukhus, eller inte!

Skrev tidigare om att vi åkte in i lördags. Vi åkte även in igår kväll efter att hon kräktes en hel del och hade högre feber, 40,5 grader. Läkaren då misstänkte urinvägsinfektion och snabbsänkan var väldigt hög. Så det ordnades urinprov och vi åkte hem med uppmaning om att kontakta hälsocentralen dagen efter för att ta nytt crp-prov.

Idag då fick vi tid på HC och där var sänkan lite lägre, men urinprovet var inte tillräckligt pålitligt, så vi skickades in på barnavdelningen på sjukhuset där vi fick fixa ett nytt prov (och det var inte enkelt kan jag säga!). Till slut skrev läkaren ut antibiotika och vi ska dit för nya prover på onsdag och träffa läkaren igen onsdagen därpå.

Så det har varit ett par jobbiga dagar nu för oss allihopa. Lilja har varit Extremt mammig och inte ens Robert har fått hålla i henne så jag har fått ta allt dygnet runt i princip. Nu ikväll har hon mått mycket bättre och orkat med att sitta på lekmattan för att leka och bjudit på några leenden, så det känns väldigt bra. Hoppas nu att antibiotikan hjälper och att hon får mår bra snart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!