lördag, september 05, 2015

11 veckor kvar

Idag går vi in i vecka 30 (29+0). Så det är precis 11 veckor kvar till BF. Om hon nu behagar att titta ut då, men det är en väldigt liten chans för det. Nu snart börjar alla kurser som vi ska gå på. Vi har 5 kurser som vi ska närvara på och besöken hos barnmorskan börjar bli tätare nu också. Så det är ganska fullbokat nu i September med alla kontroller och kurser. Men det ska bli väldigt spännande också! :)

Magen växer så att det knakar. Skillnaden som blir nu mellan veckorna märker jag inte själv. Jag tycker att det har stått stilla i minst en månad nu. Men när jag kollar på bilderna som vi tar varje vecka så ser jag ju att den växer, och därmed Lillan. Mysigt att se att det händer något!

Och krämporna fortsätter att hopa sig. Fick åka in akut till förlossningen en kväll och kollas upp, men det var ingen fara och vi blev hemskickade. Dagen efter hos min akuttid hos barnmorskan visade det sig att jag hade fått urinvägsinfektion, utan att ha några som helst känningar av det. Men snabbt till en läkare för penicillin blev det.
Till veckan blir det sjukgymnasten för att se vad det onda kommer ifrån, det som jag åkte in för att kontrollera båda gångerna. Så vi får se vad det utvisar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!