torsdag, juli 16, 2015

Östersund

I måndags åkte jag och Robert ner till Sundsvall, med goda vänner, för att shoppa lite på Ikea och Birsta. Det blev ytterligare flera bebissaker och gravidsaker. Det är inte billigt för fem öre att skaffa unge kan jag ju säga. Det man tidigare har kunnat lägga undan från lönen till ett litet besparingskonto försvinner nästan direkt till lillskruttan. Så det blir nog någon tusenlapp varje månad till att införskaffa något som behövs. Och då har vi dessutom köpt väääldigt mycket begagnat. Men det är väldigt roligt också! Och vi längtar som tusan :) Framförallt nu när det börjar kännas i magen att det rör sig, sparkar och kullerbyttor händer varje dag nu.


Efter Sundsvall åkte vi vidare till Östersund. Vi hade bokat två hotellnätter på Best Western Hotell, Gamla Teatern. Jätte mysigt hotell som var lite orientaliskt inrett.
Vi åkte dit för att göra något tillsammans på semestern och för att komma iväg ett litet tag och vara bara vi två <3 p="">Vi kom dit ganska sent på kvällen så det blev bara en film på tv'n och sen lade vi oss för att sova.

På tisdagen gick vi på Jamtli som var jätte mysigt utomhus. Dock regnade det en hel del så det blev en relativt kort vistelse där. Men kan definitivt tänka mig att åka tillbaka dit och gå runt mer där.
Eftermiddagen åkte vi på Storsjöbadet. Vi åkte alla stora rutschkanor och spenderade en del tid inne på relaxen. På kvällen blev det middag på hotellet och mys på hotellrummet.

Onsdagen var sista dagen, så vi sov ut, åt frukost och begav oss sedan till Frösö Zoo där vi gick runt och kikade på alla djur. Riktigt mysigt och trevligt var det :)

Allt som allt hade vi det riktigt bra i Östersund på vår gemensamma semesterresa <3 nbsp="" p="">
3 lejonhanar

Dvärghjortar

Tiger på promenad

Lejon på promenad

Get

Kungsboa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!