söndag, november 26, 2017

Prinsessa i April

Stort avslöjande! 

Vi ska utöka vår lilla familj med ännu en prinsessa i april! Jag är alltså gravid igen och är i vecka 22 just nu. Vi var på rutinultraljudet i måndags och där fick vi veta att det var en liten tjej som låg och sprattlade i magen.
Jag som har varit helt säker på att det var en pojke. Hela min känsla skrek pojke och eftersom att hela den här graviditeten har varit totalt annorlunda hittills. Har knappt mått illa, i jämförelse med förra gången då och har mått allmänt bättre. Men tji fick jag där då, för fel hade jag. Och Robert var fruktansvärt nöjd med att jag hade fel (inte för att han inte ville ha en pojke eller så, mest bara över det faktum att jag hade fel!).

Detta gjorde ju i alla fall att jag har fått försökt ställa om hjärnan till att det är en flicka och byta ut mina pojknamn som jag redan hade hittat. Det är fortfarande lite svårt att tänka flicka, då jag bara ser en pojke.. Men med tiden ska det nog ändra sig också. Hade haft väldigt jobbigt med det vid födseln om vi inte tagit reda på det i alla fall. Så det var ju tur.

Lilja förstår inte så mycket ännu. Hon kan inte greppa att det ska komma en bebis och att hon ska få en lillasyster och därmed bli storasyster. Men talet är ju fortfarande långt bort hos henne. Så jag hoppas att det blir lättare att förstå längre fram. Det är ju några månader kvar att jobba på det.

Det blev i alla fall media-officiellt i torsdags då vi lade upp bilder på instagram:


Stor och tjock

Lillskruttan i magen
Vi berättade för vänner och familj på mitt födelsedagsfika genom att Lilja fick ha på sig en fin tröja som jag hade skickat efter. Vi sade ingenting förrän de kommenterade något. Väldigt roligt att berätta på det viset! :)

Vi är i alla fall väldigt förväntansfulla och glada över detta och vi längtar efter vår andra lilla skruttunge! :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!