lördag, september 16, 2017

Hinna fylla år och jobba på

Nu var det sådär länge sedan jag var här inne och skrev igen. Det blir lätt så när jag nästan aldrig startar datorn numera. Det är max 1 gång i veckan som den är igång ett tag, men då har jag som oftast inte tid eller ork till att sitta här så ofta.
Idag är jag dock ledig och tänkte göra lite jobb någon timme så då passar jag på att uppdatera här lite grann först.

Jag har hunnit fylla år, hela 28 år. Ingen ålderskris det här året inte. Kändes bara rätt så intetsägande och tråkigt faktiskt. Men vi har en tradition att man får välja middag den dagen man fyller år. Så jag valde Kinabox till middag, efter att jag varit så sjukt sugen på det från helgen då jag jobbade och kunder kom in smaskandes på sådana. Till efterrätt blev det fryst schwarzwaldtårta. Mums! Så det blev en helt okej dag.

Jag har hunnit vara tillbaka på jobbet i 4 veckor nu och därmed har Lilja också varit på förskolan lika länge. Tycker att det funkar bättre och bättre. Lämningarna går smidigare och det är mer sällan tårar i samband med att vi lämnar vilket känns bra. Men självklart har vi bakslag lite nu och då och dagar hon inte riktigt är i fas, framförallt de tidiga morgnarna.
Jag har börjat komma i fas med allt på jobbet nu. Känner att jag börjar få lite bättre koll på mina delar på jobbet och har landat i allt. Så nu är nästa steg att börja utveckla saker och ting där och även mig själv såklart. Jag hoppas bara att jag klarar av det, ledarskap är inte ett starkt personlighetsdrag hos mig direkt. Men jag får kämpa på.

Igår jobbade jag heldag på jobbet. Jag har bara en sån dag i veckan eftersom att jag bara har en halvtid. Så de dagarna tar på, framförallt när det var en hektisk dag tidvis, massor av folk på en gång. Så man blir alldeles mör i huvudet. Jag var i alla fall så otroligt trött redan när jag kom hem. DÅ hade vi bestämt dejt med några kompisar som skulle komma hit och spela spel och äta snask. Det blev bara surr och snaskande då det drog ut på tiden innan alla var på plats. Men jag höll nästan på att somna hela kvällen, så jag var inte den mest pratsamma, men jag hängde med ändå på vad som hände i alla fall. Klockan var närmare 12 innan vi kom i säng och den här natten har varit rätt dålig med ett barn som vaknat och varit missnöjt. Så jag ska försöka ta mig igenom dagen utan att somna, haha!(Inte har jag fotat något heller, så jag har inga nya bilder att visa. Min telefon är helt värdelös och dessutom å sprack skärmen på den i tisdags på min födelsedag. Inte det bästa ögonblicket kanske.. Längtar tills dess att jag kan plocka ut en ny på abonnemanget.)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!