tisdag, augusti 08, 2017

Inskolning

Imorgon är tanken att vi ska börja skola in Lilja på sin förskola. Hon är dock inte helt pigg, lite hes och rätt så grinig. Så jag ska ringa dit imorgon bitti och se om vi ska komma ändå eller skjuta upp det någon dag. Vi har ju hela nästa vecka på oss också så det är ingen fara. Men det känns ju bäst om hon får vara pigg och få en bra första upplevelse av det hela.

Oavsett så tror jag att inskolningen kommer att gå bra. Hon är rätt så lättsam. Det är väl sovningen på dagen jag kan vara lite orolig över, men tydligen är dom flesta föräldrar det och de brukar gå bra. Vi märker helt enkelt. Någon lösning måste vi kunna hitta på i alla fall om det skulle strula.

Jag själv går tillbaka på jobbet den 21:a, om ca 2 veckor. Känns rätt okej det också, än fast jag varit hemma i nästan 2 år(!). Lite nervöst och jobbigt absolut, eftersom att allt känns nytt igen och det är rätt stor press på kontoret. Men förhoppningsvis löser det sig. Jag vill ju komma hemifrån i alla fall, börjar bli lite tjatigt det här nu, vi går varandra på nerverna en hel del ibland tror jag (jag och Lilja alltså, vi behöver båda lite annan stimulans än den vi får på dagarna).

Jag försöker hitta på saker med henne ibland i alla fall. Igår var vi med mormorn nästan hela dagen. Vi tog en promenad med morfarn och mostern när de kommit hem också. En repris från förra året - Herrgårdsparken blev det. Hon uppskattade det nog mer i år tror jag när hon fick springa runt en hel del själv! :)
Vi var även på Baazinga förra veckan med hennes faster och kusin. Där fick hon också springa omkring själv mycket.
På båda aktiviteterna var knappt någon annan där, vi fick ha allt för oss själva, lyxigt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!