torsdag, april 27, 2017

Bo i hus

I juni ska vi äntligen få flytta till hus. Vi ska köpa Roberts föräldrahem i Komnäs. Dock måste det styckas av först vilket är en väldigt lång process på ca 1 år, så vi får hyra fram till dess att det är klart och göra klart köpet då. Men oavsett så ska vi få bo i hus vilket känns väldigt bra!

Det är en del som behöver göras och som vi vill göra. Vi har stora planer på nedervåningen där vi ska ta bort väggar och öppna upp planlösningen mycket mer. Men det är ett projekt som vi tar nästa år.
Vi skulle renovera köket, men de planerna gick i stöpet då vi skulle vara tvungen att göra allt ovanstående på en gång. Så det fick skjutas upp det också. Det vi ska göra är att måla om lite grann för att få det lite ljusare, fräschare och en nyare känsla. Så att det känns mer som vårt. Vi får börja där helt enkelt.

Men det är mycket som ska göras ändå, trots att renoveringen inte blir av just nu. Mycket som ska planeras och handlas in. Det blir ju lite skillnad från att flytta från ca 80 kvm till nästan 200 kvm. Vi kommer att ha mycket yta att täcka upp.

Det ska bli roligt att få bo i ett hus, framförallt för Liljas skull. Att få ha mer yta att röra sig på. Möjlighet att vara utomhus på ett helt annat sätt. Det börjar faktiskt kännas lite trångt här och svårt att underhålla henne på dagarna. Nu kommer det att lösa sig till hösten när hon börjar förskolan också, men man vill ändå ha möjligheten att låta henne leka mer fritt. Så hon ska få ett stooort lekrum i huset. Det kommer att bli fantastiskt!

Börjar längta nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!