måndag, april 17, 2017

Aprilväder och påsk

Detta aprilväder alltså. Ena dagen är det vår och 10 plusgrader och andra är det snöfall och minus 10 grader. Något schizofren månad liksom. Det är väldigt svårt att hänga med i svängarna, framförallt när man ska försöka klä barnet när hon ska sova ute i vagnen. Men det är mysigt med vår trots allt, när man hör allt takdropp, ser alla små lökar knoppa fram och värmen som solen börjar ge ifrån sig. Härligt! Längtar till sommaren.
Blommor efter husväggen
Snöfall förra veckan

Liten tös som sover så gott i vagnen
Nu är påsken snart över och vi har inte gjort alltför mycket. Fredag var vi och hälsade på svägerskan med familj. Lördag var vi bara hemma och tog det lugnt. Söndag innebar påskmiddag hos mina föräldrar, med syskon. Vi fick även hälsa på syrrans nya familjemedlem, en schäfer valp. Supersöt! Idag har vi varit i Komnäs för påskmiddag.

Det blev mycket familjetid för Lilja vilket är roligt att se. Trots att hon har en lite jobbig period nu när hon sover lite halvdåligt från och till och är extremt mammig. Hon tar mig i handen och går runt, runt, fram och tillbaka. Både borta och hemma. Hon vill sällan släppa taget, utan blir lite skrämd och ledsen om jag är för långt bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!