tisdag, januari 03, 2017

Sjukstuga

Vi avslutade det gamla året och påbörjade det nya med en sjukstuga här hemma. Dagarna innan nyår gick Robert och blev förkyld, sedan dess har Lilja hunnit bli ordentligt förkyld under natten till igår och jag trillade dit under natten som gick. Båda nätterna har varit väldigt oroliga för lilla L. Många uppvakningar och till slut överflytt in till oss. Det blir nog så ett par nätter nu innan hon är piggare. Hon brukar vilja göra det när hon är sjuk och hon sover mycket bättre då med närheten och tryggheten från oss. Dock får hon alltid börja med att somna i sin egen säng och sedan tar vi över henne när hon vaknar och inte går att söva om därinne.

Idag har hon varit lite sämre. Knappt vela äta någonting, oavsett vad man serverar. Men lite nyponsoppa och yoghurt slank ner i alla fall. Man får ta till alla medel bara de små äter någonting. Och dricker vatten såklart. Försöker erbjuda henne ofta och hon vet att hon alltid kommer åt sin vattenflaska i köket, så där funkar det faktiskt rätt bra i alla fall.

Nu hoppas jag att allt detta går över fort. Det är lagom jobbigt att ta hand om en sjuk liten tös när man själv är sjuk också..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!