torsdag, maj 12, 2016

Utveckling

Lilja har utvecklats jätte mycket den här senaste veckan, och det är så roligt att se! Älskar att få följa och se hennes utvecklingssteg, helt underbart! Man blir så glad och stolt över henne, min älskade lilla skruttfia 

Nu kan hon sitta helt själv utan stöd. Inte så jätte länge innan hon tippar, men hon är duktig på att balansera/parera med armarna mot sidorna. Men om hon blir för exalterad över katterna eller någon leksak så "attackerar" hon den med huvudet först, haha!
Hon har även lärt sig att rulla över fån mage till rygg nu. Det är som att hon förstår att hon kan göra det själv. Tidigare har det bara hänt och hon har inte förstått vad hon har gjort. Men nu verkar det släppa och hon kan med egen vilja rulla runt. Det är dock fortfarande lite krångel för henne då benen inte riktigt vill slå runt på en gång, men det kommer så småningom.

Stora tjejen som kan sitta helt själv :)

Det märks verkligen att det är en utvecklingsfas på G nu igen. Hon har de senaste 2-3 dagarna varit mycket mer grinig under dagarna och mer svårsövd. Men som tur är är det ju bara en fas och hon har sina guldstunder även under dagarna då hon är min goa och söta tjej!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!