söndag, mars 16, 2014

Sommarbrud

I mitten av denna vecka damp det ner ett antal inbjudningar runtom i stan. Jag och Robert har nämligen bjudit in till bröllop i sommar, vårat bröllop då. Så jag ska få bli en sommarbrud i fin skrud :)
Känns helt underbart att få bli Roberts fru. Efter snart 5 år tillsammans kände vi att det var dags att ta det till nästa steg och istället för att bara gå till rådhuset så ville vi ändå fira det lite grann med våra familjer och allra närmsta vänner. Så ett få utvalda har fått en inbjudan till i sommar och vi hoppas såklart att alla vill och kan komma och dela denna upplevelse med oss :)Nerverna börjar redan gå upp och ner vissa dagar, drömmar redan katastrofdrömmar om det hela. Men det är ca 4 månader kvar så nog hinner vi fixa det som är kvar. Ganska mycket är redan planerat och en hel del kan vi inte göra förrän det närmar sig lite mer. Men det är oerhört mycket som ska planeras och ordnas, men det är såklart jätte roligt också! :) Längtar så enormt till i sommar!!!! 


Inbjudningskortet som har skickats ut!
3 kommentarer:

 1. Grattis Anna, hoppas ni får en fantastisk dag, och alla andra dagar efter det.

  Kram Adina

  SvaraRadera
 2. Såg det på facebook, GRATTISBGRATTIS GRATTIS till er. Vad roligt. Hoppas dagen blir superbra :) /Elina (Roberts kusin)

  SvaraRadera
 3. Tack så jätte mycket Adina och Elina!!! :) Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!