torsdag, juli 04, 2013

Trött och försummad

Har jobbat i 2 månader nu. 2 månader! Helt sjukt.. Många utmaningar varje dag. Att klara av arbetsuppgifterna, lösa problem och dessutom vara uppe i människor nästan hela tiden. Det hade jag nog inte klarat för ett år sedan. Känns bra faktiskt. Men jag blir så fruktansvärt trött varje dag. Varenda dag är jag trött, slut och smått less. Vilket beror på att jag måste kämpa varje dag på jobbet, måste kämpa mot min ångest och mot min sociala fobi. Måste lära mig nya saker varje dag (för visso roligt, men ganska svårt också) Så det blir väldigt jobbigt för mig, orkar ofta inte ta tag i saker här hemma heller.

Och då orkar jag tyvärr inte ta tag i det sociala livet. Känner att jag har försummat mina vänner väldigt mycket nu den senaste tiden. Men det beror inte på att jag inte tycker om er, det gör jag! Det är bara att jag inte har orkat eller haft tid. Jobbet tar musten ur mig och det lär fortsätta göra det ett bra tag framöver, tyvärr. Ska verkligen försöka hitta tiden till sociala upplevelser nu dock. Ska jobba på det, lovar! :)

1 kommentar:

  1. Du är viktigast, huvudsaken är att du mår bra och orkar med vardagen! De riktiga vännerna finns kvar när energin återvänder så stressa inte för någon annans skull!

    KRAMAR

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!