tisdag, november 20, 2012

#mådåligt

P3 har börjat med en undersökning, nämligen att genom lyssnares hjälp ta reda på hur unga i Sverige egentligen mår. Så jag tänkte ge hela min historia, i en kort version.


Allt uppdagas i en undersökning som skolsköterskan på gymnasiet gjorde. Hon såg på mina svar att jag var känslig för stress.. Så jag blev skickad till skolans kurator. Gick på mina möten, men de räckte inte. Blev då skickad vidare till en kurator på BUP (barn- och ungdomspsykiatrin). Fick ännu mer problem då min far blev svårt sjuk under gymnasietiden.
 
Efter gymnasiet upptäckte jag efter en tid att jag behövde hjälp igen, så där då jag blev sjukskriven på grund av mina problem. Fick börja äta antidepressiva tabletter och gå till ännu en kurator.
Har sedan dess varit sjukskriven i flera omgångar, ätit tabletterna och gått till samma kurator i 2 omgångar. Detta är nu 3½ år sedan.

Har kämpat med att få hjälp i flera år.. Försökt gå till psykiatriska kliniken, utan lycka. Vissa kuratorer och läkare anser inte att jag är sjuk.
Men nu, till slut, ska jag äntligen få träffa en psykolog som kanske kan hjälpa mig.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!