lördag, september 15, 2012

Ventilation

Jag måste få ventilera lite grann.. Jag trodde att allt var bra eftersom att ångesten hade lagt sig under torsdagen/fredagen. Men de senaste dagarna har varit väldigt påfrestande. Så ikväll när jag jobbade blev jag väldigt nedstämd efter halva passet. Då kom verkligheten ikapp mig. När jag sedan lämnade nycklar och telefon på jobbet och slutade för kvällen så kom allt över mig. Just nu sitter jag och försöker skriva det här inlägget någorlunda vettigt samtidigt som jag håller på att bryta ihop över att Lova och Rasmus typ petar på blommorna.

Jag behöver hjälp!

Bild från Google

2 kommentarer:

 1. Been there. Imorse hade jag en mildare panikångestattack. Förmodligen på grund av allt som hänt på sistone. Känner mig fortfarande tömd på energi, men jag hoppas att jag kan få sova ut imorgon och förhoppningsvis ta det lite lugnt.

  Hoppas att du också får en god natts sömn. Ring om det är något! Kramar! ♥

  SvaraRadera
 2. Vet hur det är :/ oftast brukar musik eller bara skriva utan tanke hjälpa lite för mig.

  Jag brukar också försöka göra en avslappningsövning som handlar om att spänna en kroppsdel (ex handen) och sedan slappna av, gå igenom alla kroppsdelar. Ibland försöker jag se det som att jag har en lysande boll inom mig som jag för genom alla kroppsdelar och drar ut mörkret som jag andas ut.

  Ta hand om dig!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!