torsdag, mars 08, 2012

Hyreshöjning

När vi fick hyran för kommande månad nu i vecken så såg vi att vi har fått hyrehöjning. 1000 kr. Varför? Jo, för att tydligen så tycker vår hyresvärd och de andra hyresgästerna att vi har skött skottning, sandning och gräsklippning dåligt. Får vi någon förvarning? Icket! Inga varningar, ingenting. Visst, han får göra så enligt kontraktet. Men det är fortfarande jävligt fult gjort.

Gräsklippning kan vi själv förstå, vi har slarvat där. Men skottning och sandning har varit helt okej... Men tydligen inte. Det är samtidigt bara Robert som kan göra det där då min rygg är så pass dålig som den är, men svaret på det var att vi skulle leja bort det. Ja, det är ju enkelt?!

I vilket fall som helst ska vi inte vara sega på att påpeka elementen, badrummet, dörren som sitter fast i väggen, tapeterna som ser ut att ramla ner, torktumlare i tvättstugan, tvättmaskingen (3: eller 4:e som vi har på typ 2 år!) som börjar krackelera. Ja, listan kan göras lång. Vi har haft väldigt mycket överseende med allt det här i snart 2½ år, men inte nu längre. Nu är jag fan i mig less...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!