onsdag, oktober 08, 2014

Lindsey Stirling

Hela anledningen till att vi åkte till Stockholm i från första början var för att se en konsert med Lindsey Stirling. Hon spelade på fryshuset på måndag kväll och vi var där för att se henne. Hon är en violinist från Kalifornien som spelar dubstep samtidigt som hon dansar. Hon var så duktig och hela konserten var super! Den var personlig och väl utformad. Dock inga gästartister som jag tror att hon hade med sig på USA turnén. Enda jag saknade var en autograf på biljetten för att sätta in i minnesalbumet :)


Lindsey Stirling

Lindsey Stirling
Lindsey StirlingMen vi gjorde ju mycket annat också. Under lördag eftermiddag/kväll hann vi med att äta middag ute i närheten av hotellet. Sedan tog vi oss på tvärbanan och till Sickla för att se på bio. Det blev The Maze Runner, som var riktigt bra!

Söndagen spenderades på fjärilshuset (som hade både fiskar och fjärilar underligt nog), därefter en promenad i gamla stan och shopping runtom i centrum. Middagen blev på Texas Long Horn som hade ganska rejäla matknivar för deras rejäla köttbitar som gick att beställa.

Måndagen begav vi oss för att titta lite på Vasamuseet och även den dagen blev det att springa runt på stan. Middagen blev på puben som låg alldeles intill hotellet, även alldeles lagom till fryshuset som vi hade gångavstånd till. Och självklart blev det då konserten med Lindsey där på kvällen, och den obligatoriska t-shirten ingförskaffades :)

Tisdagen tog vi det ganska lugnt. Vi checkade ut, åkte till centralstationen, låste in väskorna och strosade runt på gatorna närmast i området.

Lova protesterade eller hjälpte till att packa inför resan. Vet inte vilket :P
Hotellrummet

Fjärilshuset: 

Många fiskar som gick att klappa på :)

En riktigt stor fisk

Piraya

Fjärilar


Middag på Texas Long Horn

Skeppet Vasa

Tydligen så var skeppets utsmyckningar väldigt färgglada
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!