tisdag, juli 28, 2015

Hemma

Fick hem min älskade make en dag tidigare än beräknat. Han kom hem redan på fredagen. Så jag förbjöd honom att planera in något, utan att jag ville ha en myskväll. Så det blev tacos, film och godsaker. Helt perfekt kväll och lycklig var jag över att ha honom hemma. Kunde sova gott den natten kan jag säga :)

Sen dess har vi umgåtts mer eller mindre varje dag. Jag har ju jobbat under veckan, men annars har vi spenderat tid med varandra, även om vi har varit borta eller haft folk här hos oss. Jag är nöjd så länge jag får vara nära min underbara karl.

Nu har han sin sista semestervecka så vi får se vad som hittas på då. Jag har två lediga dagar, men de flesta dagarna jobbar jag ju bara halvtid, så vi hinner umgås massor ändå :)

tisdag, juli 21, 2015

Separationsångest

Jag blev gräsänka igår och kommer att vara det fram till på lördag. I princip en hel vecka själv. Jag har sådan separationsångest att jag känner mig löjlig. Riktigt löjlig, precis som ett barn. Men jag vet att jag inte ska nedvärdera mig själv heller på grund av ångesten. Jag måste bara acceptera den och försöka göra det bästa. Men just separationsångest är bland det värsta.. Jag har ingen Robert som är här och stöttar och tröstar. Jag måste fixa det själv och ibland känns det inte som att jag gör det..
Grinade och hade ångest på söndag kväll, måndag morgon och hela måndag eftermiddag/kväll/natt.
Har typ rödsprängda ögon kvar från igår och idag på jobbet har tankarna snurrat hela tiden. Känner mig helt värdelös och känns som att jag kommer att falla ihop. Väntar bara på nästa "attack"..

Men det är bara att bita ihop och försöka stå ut ett litet tag till.. 4 nätter till.

söndag, juli 19, 2015

Bröllopsdag

För ett år sedan blev vi man och hustru. Vi hade en helt underbar dag med familj och nära vänner som närvarade vid vigseln. Ett minne för livet och jag fick även en själsfrände för livet.

Robert är den som alltid ställer upp och som alltid stöttar mig. Han har varit vid min sida i de mörkaste stunder och de mest glädjefulla. Han är en kärleksfull, omtänksam och rolig man som alltid ser till mitt bästa först. Han ser alltid till att fortsätta hjälpa mig att utvecklas och hantera mina tidigare demoner som ibland kommer på besök och han är värd allt för mig. Jag älskar det roliga och tokiga vi har tillsammans och jag älskar att han tar sig tid för att vara med mig. Han är perfekt!

Han är min make, min bästa vän och min stöttepelare i livet. Och jag ser fram emot många fler år tillsammans med dig, Robert!  

Bröllopsdag

Älskar dig! 



torsdag, juli 16, 2015

Östersund

I måndags åkte jag och Robert ner till Sundsvall, med goda vänner, för att shoppa lite på Ikea och Birsta. Det blev ytterligare flera bebissaker och gravidsaker. Det är inte billigt för fem öre att skaffa unge kan jag ju säga. Det man tidigare har kunnat lägga undan från lönen till ett litet besparingskonto försvinner nästan direkt till lillskruttan. Så det blir nog någon tusenlapp varje månad till att införskaffa något som behövs. Och då har vi dessutom köpt väääldigt mycket begagnat. Men det är väldigt roligt också! Och vi längtar som tusan :) Framförallt nu när det börjar kännas i magen att det rör sig, sparkar och kullerbyttor händer varje dag nu.


Efter Sundsvall åkte vi vidare till Östersund. Vi hade bokat två hotellnätter på Best Western Hotell, Gamla Teatern. Jätte mysigt hotell som var lite orientaliskt inrett.
Vi åkte dit för att göra något tillsammans på semestern och för att komma iväg ett litet tag och vara bara vi två <3 p="">Vi kom dit ganska sent på kvällen så det blev bara en film på tv'n och sen lade vi oss för att sova.

På tisdagen gick vi på Jamtli som var jätte mysigt utomhus. Dock regnade det en hel del så det blev en relativt kort vistelse där. Men kan definitivt tänka mig att åka tillbaka dit och gå runt mer där.
Eftermiddagen åkte vi på Storsjöbadet. Vi åkte alla stora rutschkanor och spenderade en del tid inne på relaxen. På kvällen blev det middag på hotellet och mys på hotellrummet.

Onsdagen var sista dagen, så vi sov ut, åt frukost och begav oss sedan till Frösö Zoo där vi gick runt och kikade på alla djur. Riktigt mysigt och trevligt var det :)

Allt som allt hade vi det riktigt bra i Östersund på vår gemensamma semesterresa <3 nbsp="" p="">
3 lejonhanar

Dvärghjortar

Tiger på promenad

Lejon på promenad

Get

Kungsboa


söndag, juli 05, 2015

Sommar

"Sommar! Sommar och sol! Havet och vinden, och doft av kaprifol!"



Har haft min första semestervecka nu. Har varit alldeles perfekt. Har hunnit med massor av saker samtidigt som jag har fått det här lata semesterfirandet.

  • Har köpt ett plommonträd och planterat i Komnäs
  • Har tagit alla bebiskläder och tvättat och sorterat upp det
  • Har gått Skattjakten på stan med 4/6 syskonbarn
  • Har badat i Mellansel med 2 syskonbarn
  • Har varit på Gottnerocken med goda vänner
  • Legat och solat och latat mig

Det här är bara första veckan. Har hela 2 veckor kvar! :) 
Och imorgon börjar nästa äventyr. Men det får jag skriva om på torsdag. Blir nämligen borta ett par dagar med min underbaraste! <3 div="" nbsp="">


Vårat plommonträd

Gottnerocken