fredag, augusti 22, 2014

Ny bloggadress

Nu när jag har en ny bloggadress och nytt bloggnamn så behöver vissa av er även uppdatera på bloglovin. Så här nere finns en länk: Följ min blogg med Bloglovin

lördag, augusti 16, 2014

Våra låtar

Vi hade två låtar som vi hade valt till bröllopet. Den ena som var vår ingångslåt är "A thousand years" (av Christina Perri). En cover gjord av Kurt Schneider, Aimée Proal och Lindsey Stirling. Helt underbar cover på låten! Den andra låten var "I won't give up" av Jason Mraz, som spelades under vigseln.

Våra låtar från Youtube:





Visst är dom underbar!? Tycker om dom så himla mycket och lyssnar på dom nu och då. Kan nästan börja grina varje gång.. Dom betyder så mycket!


torsdag, augusti 14, 2014

Fotografering

I samband med min möhippa blev jag fotograferad på kanotcentralen av en fotograf.
Här är några av mina favoritbilder:













Rasmus

Rasmus har råkat ut för en liten olycka... Det började med att han började bli slö, trött och hängig på fredagen. Inte alls sig själv. Han åt i princip ingenting och drack ingenting. Kräktes flera gånger under helgen. Vi trodde att det skulle gå över och avvaktade ett tag. Men till slut åkte vi in med honom på måndag eftermiddag till veterinären i Domsjö. Han var uttorkad och fick lite dropp i nackskinnet. Han blev lite piggare under kvällen, men åt fortfarande inget. vi tvingade i honom lite grann med en spruta, men allt kom upp igen på natten.

Så dagen efter, tisdag, åkte jag in med honom på morgonen. Han undersöktes och röntgades. Det visade sig att han hade något i magen, något som satt fast i tarmen. Så vi bestämde oss för att operera honom. 2-3 timmar senare ringer veterinären och det var en bit gummi som han hade lyckats sätta i sig. Den satt fast i tunntarmen och stoppade upp hela maskineriet. Tarmen såg ganska bra ut, men var lite skadad. Han fick dropp under tiden han låg där och vi fick till slut hämta hem honom på eftermiddagen. Hela kalaset kostade runt 8000:-, vilket sved något men var lätt värt det. Han är vår lille Rasmus, han är en i familjen.

Så nu är det eftervård som gäller. 2 olika mediciner, 2 gånger om dagen. Äta och dricka i små portioner och tratt runt huvudet. Nu vet vi att han äter, men dricker har vi inte sett honom göra ännu (men då är vi båda på jobbet ett par timmar per dag och han får säkerligen i sig via blötfodret han äter). Han blir en innekatt i 2 veckor då stygnen får tas bort. Än så länge går allt bra med det. Lova fräser åt honom fortfarande, då han säkerligen luktar annorlunda p.g.a. medicinerna. Men så småningom går det till sig där också mellan dom.


Trött och groggy katt någon timme efter hemkomsten

Rasmus med tratt och rakade ben samt mage



fredag, augusti 01, 2014

Bröllop 2014-07-19

För snart 2 veckor sedan gifte jag mig med min underbara Robert. Vid hade planerat sedan i januari och allt blev som vi hade tänkt oss. Det blev helt perfekt. Eller ja, nästan iaf. Några småsaker som en perfektionist som jag inte kan låta bli att haka upp mig på.

Men dagen blev underbar! Den spenderade med underbara vänner och kär familj!
Så tack alla ni som kom och förgyllde vår alldeles speciella dag! <3 p="">
Har nu officiellt fått Häggström som mitt efternamn :)


Här följer lite bilder från dagen, som vår fotograf Samuel, har tagit:
Under vigseln

Under vigseln

Under vigseln

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön
Ringarna

Roberts familj

Min familj

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön

Fotografering vid sjön

Gruppbild på nästan alla som var där.