onsdag, maj 30, 2012

Tupperware

I morgonkväll (31/5) kl. 19.00 kommer jag att ha ett litet tupperwareparty hemma hos mig. Jag ska visa lite av de senaste erbjudanden och vad som kan vara bra att ha i sommar :) Du får jätte gärna komma förbi om du vill och ta med en vän också om du vill!

Om du kommer vill jag gärna att du skriver en liten kommentar här så att jag vet hur många som kommer! :)

Välkommen!


tisdag, maj 29, 2012

Gaddad

Har blivit gaddad idag :) För er som inte förstår uttrycket så betyder det att jag har skaffat mig ännu en tatuering. Det blev en jordgubbe strax ovanför höger ankel. Mycket fin blev den! Dock är den alldeles för svullen och röd för att se den färdiga resultatet. Men här kommer i alla fall ett smakprov :)



söndag, maj 27, 2012

Vinst!

Vi vann! Loreen vann med låten Euphoria i Eurovision Song Contest 2012!!! Sverige är värdland nästa år! :-)

fredag, maj 25, 2012

Skor

Jag och Robert tog en snabbsväng på stan efter att han kom hem från jobbet. Då skokanonen ska lägga ner så passade vi på att ta oss en tur ut dit. Det blev två par skor till oss vardera, alltihop för under 500 kr. Mycket billigt och bra :)
Dessutom tyckte Rasmus att påsen var mycket passade att leka i :)


SKOR! :)

Rasmus i påse :)

Rasmus vill gå ut ur påsen... Vilket inte gick så bra :/


Spa

Igår hade vi Spa-dagen i Paradiset. Det var riktigt mycket folk som kom. Fullbokat på alla behandlingar. Träningspassen och avslappningen var det däremot väldigt lite folk på. Men allt som allt var det riktigt roligt. Att hålla i avspänning var faktiskt riktigt roligt, det är något jag skulle kunna göra igen. Även fotkurerna var roliga att göra, lite annat än vad man är van vid.

 På kvällen drog vi, några i klasen, till lungviksparken för att spela brännboll. Askul! Men jag insåg att jag är HELT värdelös på att träffa bollen, fick aldrig i väg den.. Men, men. Båda lagen vann varsin gång, så det blev ganska jämt. Idag har jag extrem träningsvärk från den kan jag säga. Har svårt att kliva upp från stolen ;P

Efter brännbollen tog vi en sväng till Villakiosken och köpte mjukglass. Första för året, och jisses vad god den var! :)
Allt som allt, en riktigt bra dag! :D



onsdag, maj 23, 2012

Hektiskt..

Det har varit en ganska hektisk dag idag, men inte på ett dåligt sätt faktiskt.
Det började med att jag försov mig, fick kasta i mig frukost och gå till bussen. Inne stan var jag till optikern för att fixa linser (check!) gick till skolan för att få mina broschyrer till morgondagen.. Gick inte som jag tänkte mig. Åkte i alla fall till sund för att gå till tandhygienisten (check!). Åkte tillbaka till stan med bussen, till universitetet och hämtade broschyrerna (check!). Väl hemma fixade jag och donade med skolarbete och vek 79 broschyrer (check!). Efter middagen drog jag till Sofie som hjälpte mig med marknadsföringen (TACK!!!!) som jag nu har skickat in (check!).

Hektiskt eller vad? Nu ska jag fixa det sista inför morgondagen då det är gratis Spa-dag på Paradiset.

Bild från google
 

måndag, maj 21, 2012

Tickande klocka!

Härom kvällen låg jag och Robert i sängen och pratade. Mycket som kom på tapeten, men en riktigt rolig sak måste jag bara dela med mig av :-) Vi kom in på barn och hittade på rolig historia som går följande:
- Hon: Min biologiska klocka börjar ticka..
- Han: Min med, men jag satte den på snooze.

Hihi! :-)

söndag, maj 20, 2012

100% Norr

Jag har deltagit i en utmaning via bloggen 100% Norr. Du kan göra det också via länken Här. 

Här är mitt bidrag till utmaningen. Ett portmonnäkort med flera lager innuti:

Portmonnäkort

Öppnat kort

Första fliken

Andra fliken

Innersta flikarna

lördag, maj 19, 2012

SPADAGEN


23209_umu_06x0.jpgUmeå universitet
SPA-programmet Presenterar
SPADAGEN
Tid: 10.00 - 16.00
Plats: Paradiset
Datum: 24 maj


Aktiviteter

Träning
·         Totalträning
·         Spinning

 Behandlingar
·         Massage
·         Ansiktskur
·         Fotkur
·         Inpackning
·         Scrub
·         Avslappning


Workshop
·         Aromaoljor

Drop In
·         Massage



Information

Bokning sker personligen på plats. Receptionen öppnar 09.30.
Första spinningpasset börjar klockan 10.00

OBS! Ta med 2 badlakan och 2 duschhanddukar!

 GRATIS! Först till kvarn!


onsdag, maj 16, 2012

Spontant!

Har spenderat kvällen med min underbara Isabell! :) Först kom hon förbi, vi pratade, jag masserade och plockade ögonbryn. Sedan helt plötsligt utropar jag "Vi åker på bio!". Stormar upp ur soffan, inser att vi har en halvtimme på oss att åka hem till Isabell och sedan in till stan. Och vi lyckades :) Filmen för kvällen blev Dark Shadows, en film av Tim Burton med Johnny Depp i huvudrollen. Min absoluta favoritskådis! Nom, nom ;)

Familjen Collins med flera. (Bild från Google)


måndag, maj 14, 2012

Diplom

Har ni sett så tjusigt diplom någon gång. Det berättar att jag kan forma bryn, färga bryn och fransar. Samt vaxa kropp och ansikte.


lördag, maj 12, 2012

Game of Thrones

Jag tycker att det är en superbra serie. Har hittat ett klipp där en kille spelar hela introt själv på fiol. Asbra! :)



Scrapträffen

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg har jag alltså varit på en scrapträff idag. Hade mycket trevligt med mina flickor, Isabell och Sofie. Dessutom fick vi mat och efterätt. Blev även tilldelad 2 priser vid en utlottnig, mycket roligt :)
Bilder från dagen och på de flesta av alstrena :)

Buffébordet
In action
Socker!
Portmonnäkort som jag blev mycket nöjd med :)
Portmonnäkortet uppvikt
Myskort :)
Myskort uppvikt. Plats för ljus, te och tändstickor, samt en tag.
Födelsedagskort
Kort inspirerat av portmonnäkortet


Rasmus

Innan jag åkte till scrapträffen idag lyckades jag fånga ett utav Rasmus galna upptåg på film. Så här ser det ut:

 Tyvärr är den lite felvänd, men det får ni leva med :)

Stronger

Har sett en helt underbar tolkning av Kelly Clarksons Stronger. Här nedan kan ni se den :)



onsdag, maj 09, 2012

Tupperware

Idag var jag på ett möte inom mitt extra jobb som tupperwarekonsulent. Om DU skulle vilja ha ett party hemma hos dig och vara värdinna så är det bara att höra av dig till mig!

 Eller så kanske du vill testa på jobbet som konsulent? Det är riktigt roligt och man träffar mycket folk.

Hör av dig om du är intresserad! :)

Bild från Google

Ävel

Ni vet ordet ävlas, att man kämpar och strävar efter att få något gjort. Jag har kommit fram att det man ävlas med är ett ävel, alltså problem=ävel. Och jag, mina läsare, är ett ävel. Jag är ett stort problem som många sliter håret av sig för att förstå och lösa. Jag har många brister, som inte är särskilt charmiga vilket gör att man får ävlas med mig ibland.

Galen

Nu blir jag less!Har haft en kurs som legat och släpat mig i hälarna sedan december. Men inte på grund av mig. Nej, det är läraren som aldrig svarar på mail. Aldrig pratar med chefen om jag blir godkänd eller inte.
Idag, mer än 4 månader efter kursavslutet får jag veta att en uppgift inte är godkänd! Men när jag kollar upp det så har jag gjort enligt instruktionerna. Jag blir galen på männschan!

Något positivt är i alla fall att jag har börjat på sista kursen nu, examensarbetet. Känns riktigt bra. Men jag är nervös över att jag inte kommer att hinna klart marknadsföringen och ev. friskvårdsmetodiken. De två kurserna som jag ännu inte har fått svar om.

Bild från Google


lördag, maj 05, 2012

Inlägg

Har försökt posta 2 inlägg med mobilen de senaste dagarna utan någon lycka, så den appen är nog helt död nu. Får bara posta via datorn numera..

Anyway, så ville jag mest bara säga att jag nu även är utbildad inom vaxning av ben, bikinilinjen, armhålor, skägg, överläpp, bröst och rygg. Dessutom kan jag färga ögonfransar och ögonbryn samt plocka dessa. Så nu kan ni boka tid! Eller njae, inte direkt.. Har inget vax hemma eller någon färg, men om ni fixar kan jag göra jobbet :P

Utöver detta har det bara blivit för mycket nu på slutet.. Detta resulterade i allt för mycket tankar och därmed en mindre attack. Så jag har mestadels suttit för mig själv nu ikväll och bara sett film. Ska nog göra detsamma i morgon.

onsdag, maj 02, 2012

Kattungar

En nära vän till mig har en katt som precis har fått kattungar. 5 söta små pälsknyten tittade fram för ca två veckor sedan. Dessa letar egna hem framöver. Så om du vill ge någon utav dem ett hem hör av dig till mig eller till Samuel på: 076-7616317

Foto: Samuel Nordin

Foto: Samuel Nordin

Senast

Nu är det ett tag sedan jag skrev igen.. Har haft mycket upp- och nedgångar de senaste dagarna.

Hade det riktigt jobbigt med skolan förra veckan, men klarade väl mig halvt igenom det. Sedan var det bra under helgen, var till och med ut med några klasskompisar och Nastia :) Hade riktigt roligt!
Sedan gick det neråt igen.. Så valborg blev en lugn dag/kväll i Åmynnet med middag och tipsslinga.

Idag har jag varit och gjort bort en hel hög med ärenden på stan, mådde dock riktigt dåligt efter ungefär halva tiden så jag bet ihop och gjorde klart allt lite snabbt för att få komma hem.
Hoppas att allt lugnar ner sig snart..