tisdag, januari 31, 2012

Tentaflow

Har nyligen fått veta att jag klarade min omtenta i marknadsföring och idag fick jag veta att klarade affärsutvecklingstentan också! Så jävla nice! Dessutom fick jag VG på grupparbetet i samma kurs. Det känn riktigt bra idag!

Dessutom har jag fått en aromainpackning idag så att jag blir sådär super mjuk och len. Jag har en bra utbildning jag! :)


lördag, januari 28, 2012

Album

Har gjort en framsida till mitt album ikväll. Blev helt okej, men mitt superlim var slut så jag har haft lite problem med att limma fast vissa saker.. Men jag får väl ta och dutta dit lite superlim sen när jag har införskaffat det. Det håller nog så länge i alla fall.

Har gjort 17 sidor i albumet och har 7 sidor kvar att fylla :) Men har redan köpt ett nytt album som jag ska fylla med 2012 års roligheter :) Albumet jag har nu är blandad kompott med allt från 2008 till 2011. Men nu blir det ordning och reda!

Lova ville också vara med :)

Resultatet :)


Soffbord

Har beställt ett supersnyggt soffbord nu :) Kommer att bli awesome till soffan och allt annat. Så här ser det ut:
Bild från leoline.se


Värk

Är trött något fruktansvärt idag, men det har jag ju varit i typ två veckor. Vet inte vad det är som spökar då jag jämnt är trött.
Dessutom har ögat blivit värre.. Har ännu mer värk och har mer problem med att titta med det är tidigare. Ögondropparna verkar inte hjälpa..

fredag, januari 27, 2012

Ny tvbänk

Har varit och köpt en ny tvbänk till vardagsrummet idag, billigt och bra blev det faktiskt. Hade tittat på en tidigare med tredubbla priset, men den här blev super! Dock insåg vi senare att det är en exakt likadan som Micke och Sofie har, no hard feelings?

Fick även klart korgarna till hallmöbeln, så det är super!
Och nästa vecka kommer soffan och då ska vi förhoppningsvis ha hittat ett soffbord också! Det kommer att bli så fint här hemma! :)

Tvbänk

Korgar


Svår dag?

Känner att det har varit en jobbig dag på skolan idag, haha :) Kika på bilden så får ni se hur pass jobbigt det var :P

Ansiktskur

Kan även nämna att jag har lagt till en sida här med saker som vi säljer bort just nu :)

torsdag, januari 26, 2012

Strulmaja

De senaste dagarna har jag strulat till det som ingen annan kan tror jag, ska dra några historier för er.

Under fredagen var jag ut på krogen och vann pengar på black jack. Dom pengarna tänkte jag köpa nattmat för, så jag ringde min skjuts, Robert. Men då han aldrig svarade fick jag ta taxi hem.

I lördags var vi iväg på festligheter, men jag drog mig hem tidigt och fick ta Roberts nyckel. På måndagen när han kom hem från jobbet så var nyckeln inlåst. Han fick komma till mig på skolan där vi höll på med behandlingar. Fick springa ut handduk och ge honom mina nycklar och mitt kort, då han skulle handla.

Dagen efter ska jag på skolan och inser att Robert har mitt kort, vilket jag behövde för att fylla på mitt busskort.

Dagen efter firade vi lilla Sofie på Burger King, på vägen ut emärker jag att jag har förlagt mitna vantar, men inser snabbt att de ligger på biltaket.

Så, nu har lite att skratta åt :)

onsdag, januari 25, 2012

Städa

Har precis städat klart hela lägenheten och snart tvättat allt. Riktigt skönt med ett rent och fint hem igen! Det har varit ett bombnedslag här hemma tidigare, men nu är äntligen golvet dammsugit och torkat, hyllor dammtorkade, disken diskad och tvätten tvättad ;P

Men alldeles nyss slog ångesten till igen och jag blir precis som jag skrev i ett tidigare inlägg, att jag blir ledsen och arg. Vet inte vad jag ska göra av mig själv.. Någon som har något tips?

Känner att jag vill göra lite som "Skriet" (Bild från google)


Ögondroppar

Har haft problem med mitt högeröga i en vecka nu. Har svårt att titta åt sidorna och upp/ner samt att jag har fått så mycket huvudvärk. Har varit till optikern utan att de hittade något och var då till vårdcentralen idag. Det enda som fanns att hitta var lite rodnad i ögonvrån men jag fick ändå några ögondroppar så får vi väl se om det blir bättre. Hoppas, för jag börjar bli något less på att ha ont i ögat.

tisdag, januari 24, 2012

Undertryckt

Jag känner mig arg, ledsen och less jämnt nu.. Det är för att all ångest jag har haft nu de senaste dagarna måste jag trycka undan. Jag får inte och kan inte låta den få leva ut. Så då blir jag arg och ledsen istället. Men de känslorna kan jag heller inte leva ut för då blir allt sämre också.. Känns som att jag kommer att explodera snart..

(Bild från google)


Mumie

Idag på skolan fick vi jobba med scrub och alginpackning. Det var riktigt roligt kan jag säga, så först har jag fått en helkropssscrub och sedan en inpackning över hela mig. Sedan blev jag inlindad i plast, handdukar och ett täcke. Kände mig som en mumie.. Efter att jag duschat av mig så blev jag insmord med mycket välluktande body butter. Jag har det bra på skolan jag! :) Fick ju även utöva allt själv också såklart.
Imorgon ska  vi jobba med ansiktskurer, kommer att bli super roligt!

måndag, januari 23, 2012

Trött

Är så trött idag.. Kunde inte somna inatt och hade svårt att ta mig upp i morse. Har dessutom haft ångest idag och de senaste 2 dagarna.. Så det har varit lite sisådär, känner att jag inte har varit på bästa humör eller orkat göra så mycket idag på skolan. Men jag tog mig dit och var där hela dagen, det är ju alltid någonting. Men det är väl ungefär det som jag orkar i prestationsväg idag, känner att jag bara vill lägga mig och sova...

Ny kurs

Har börjat på en ny kurs idag och den kommer att bli hektiskt känner jag. Har inte en ledig dag på 3 veckor och efter det är det praktik. Efter praktiken har vi projektarbete och studentmottagning så de närmste veckorna/månaderna kommer jag att vara fullt sysselsatt känner jag. Men det blir nog bra förhoppningsvis.

Var på skolan till nästan 6 ikväll då vi har gjort scrub/peeling på varandra och i morgon blir det nog nästan lika länge då vi ska göra inpackningar.

Men medan jag sitter och kollar upp allting inför kursen som jag egentligen borde har gjort i helgen så tänkte jag bjuda på ett jätte gulligt klipp med en mycket bra låt! :)



lördag, januari 21, 2012

Hemmakväll

Vakande ordentligt bakis i morse och för att klara av dagens alla upptåg intog vi först frukost på Burger King. Gött som tusan att äta bakismat, en av de godaste måltiderna faktiskt.
Precis efter det bar det iväg till Åsliden för att fira lilla Sofie. Och efter en kort sväng hem bar det iväg till nästa ställe, nämligen Magnus och Isabell. Men jag tog mig bara en fika i princip och for sedan hem. De andra är kvar. dricker och umgås.

Men jag har känt av min ångest ganska mycket idag och vill verkligen inte ge den någon större anledning till att göra det värre för mig. Så jag har suttit hemma själv och tittat på Thor. Hade till och med köpt chips, dricka, dipp och godis. Men det allra mesta blev kvar faktiskt, hade inte riktigt samma sug efter det nu.

Nu när tröttheten och ensamheten smyger sig på så har jag tagit en tablett för att slippa min ångest och få sova. Så nu blir det sängen för mig och får förhoppningsvis sova.

fredag, januari 20, 2012

Party

Sitter just nu hos Annica och dricker vin :) Det är nämligen så att vi firar att kursen är slut, så det är klassfest! Blir utgång sen också. Får dock se hur mycket jag orkar med.

torsdag, januari 19, 2012

Sova

Efter en riktigt lång dag som verkligen har tömt mig på energi ska jag nu gå och lägga mig i min mysiga säng. Tänker lägga mig med min nya korsordstidning och bara jäsa en stund. Och i morgon tänker jag sova så länge jag bara kan, och vill! :)

Hallmöbel

Berättade tidigare att jag fått min hallmöbel. Det är alltså en bänk med korgar, jätte fin och passar superbra i hallen :)
Märkte dock att bottenplattorna i korgarna saknas, men de skulle skicka efter dom så får dom nästa vecka i alla fall. Jätte nöjd med mitt fina inköp! :)

Lova ville vara med och bygga hon också :)

Sen skulle hon provligga den nya möbeln :)

Hon godkände den :)

Rasmus ville också prova :)


Bra dag!

Efter redovisningen idag tog vi en omröstning i klassen om vem som hade den bästa genomförbara planen, en grupp vann det. Men även läraren hade utsett en plan som han tyckte var den bästa, och gissa vem som vann det? Jo, min grupp! :) Vi vann två lotter, dock nitlotter, men vi fick spänningen i alla fall. Fick även veta att vi är godkända på affärsplanen vilket känns oerhört bra! :)


Dessutom gick bilen igenom besiktningen idag och jag har hämtat hallmöbeln som ni ska få se bild på sen :) Riktigt bra dag idag känner jag! :D

Avslut

Nu har jag skrivit klart min tenta, och förhoppningsvis är det den sista på väldigt länge!Det gick helt okej tror jag, men jag ropar inte hej förrän jag är över bron så att säga.
Nu har jag bara en redovisning kvar att göra idag och sedan är hela kursen avslutad och jag får äntligen helg! Så jäkla skönt! Ska gotta ner mig med en tidning hemma sen och kanske en film till kvällen. Ska bara ha tid för mig själv och strunta i en massa skolböcker. Det är jag fan i mig värd!

onsdag, januari 18, 2012

Tisdag

Igår var en lång dag så jag hann inte skriva någonting här, men jag tar igen det idag istället tänkte jag. 
Var på skolan i strax över 10 timmar och jobbade på med vårt arbete, som äntligen är klart!

När jag kom hem så hann jag bara göra några små saker innan jag begav mig iväg till Sofie där pysseljuntan var på G. Jag pysslade inget, utan jag for mest dit bara för att ge underbara Isabell hennes present eftersom att hon fyllde år igår.

Efter att jag kom hem gick jag och la mig på en gång, efter en mycket lång och uttröttande dag.


måndag, januari 16, 2012

Ny frisyr

Har ju glömt att visa er min nya frisyr som jag fick klippt i fredags :)

Så här ser jag ut numera


söndag, januari 15, 2012

Lördag

Igår var en dag full av händelser känns det som.
Först och främst var jag och skrev min tenta på morgonen. Det gick ganska bra så har jag tur blir jag godkänd, jag håller tummarna.

Därefter tog jag bilen och beställde en hallmöbel som kommer till veckan :) Ni får vänta och se vad det är för något till dess.

Efter att Robert spelat bandy klart fixade vi telefonen åt honom också, så nu har vi varsin experia ray. Och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den hittills :)

Hockeyn stundade och vi åkte till Sofie och Micke för att se matchen/umgås. Kort därefter bar det iväg till Samuel och Nastia där vi spelade spel (och självklart så vann jag och nastia ;P) och tittade på film. Eller ja, värdparet tittade i alla fall. Jag och Robert somnade till filmen. Men till mitt försvar så hade jag suttit och druckit flera glas vin och klev upp tidigt till tentan. Så jag var trött och full och somnade därför.

Men hela dagen kändes riktigt bra faktiskt, en lagom full dag med roligheter :)

lördag, januari 14, 2012

Videos

Har hittat några små videor som jag hade på gamla telefonen och tänkte dela med mig utav dom :)
Ni får dock ursäkta den dåliga kvalitén på videorna, de är nämligen filmade med min gamla telefon. 







fredag, januari 13, 2012

Föreläsningar

Har suttit på bibblan med Sofie hela dagen idag. Vi har jobbat på bra båda två tycker jag.
Själv har jag sammanfattat alla föreläsningarna från kursen och läst arbeten som jag har gjort. Så nu ska jag bara sitta och nöta in det till morgondagens tenta. Önska mig lycka till.

torsdag, januari 12, 2012

Sony Ericsson Experia Ray

Nu sitter jag och ska försöka blogga från min nya telefon, det går si sådär. Har problem med att skriva, men jag lär mig så småningom.

Nu ska jag återgå till plugget.

onsdag, januari 11, 2012

Tillbaka

Ni kanske minns att jag har skrivit om att jag mådde dåligt under förra delkursen. Jag börjar falla tillbaka i det, får ångest och mår allmänt dåligt.. Det är alldeles för svår litteratur för mig att förstå.. Känns som att jag aldrig kommer att klara det här.

Fuldans

Ja, jag är måttligt intresserad av mitt plugg idag.. Sånt här är ju så mycket roligare ;P
Tänkte bjuda på en fin video av mig själv, kika här :)


Anteckningar

Blir så frustrerad....!
Till förra tentan hade jag inte varit på en enda lektion för att jag mådde dåligt. Sista veckan satt jag och gjorde alla uppgifter och skrev ihop anteckningar på det viktigaste att plugga på till tentan. Så kvällen innan är jag helt klar och kan äntligen plugga på tentan. Som jag trodde blev jag då inte godkänd så min omtenta är nu på lördag. Men har jag sparat mina anteckningar? Tydligen inte för jag hittar dom inte någonstans. Har letat överallt snart tror jag. Men jag är nästan helt säker på att jag sparade dom för att jag visste att jag inte skulle bli godkänd. Jag blir bara så frustrerad, för mitt minne är kasst och nu tydligen mitt omdöme också eftersom det verkar som att jag har slängt dom... *mutter*

tisdag, januari 10, 2012

Gött

Ibland är livet bra svårt när det inte finns tillgång till choklad. Jag är faktiskt allvarlig!
Jag tror att jag är gravt beroende av choklad. Om det inte vore för att det är (mestadels) onyttigt och att jag är laktosintolerant så skulle jag typ leva på choklad. Men det är svårt det här med godis, socker. Det är nog sockret som är boven i dramat egentligen. Men oftast är jag bara ute efter choklad, i vilken form som helst. Choklad är en utav mina kärlekar!

(Bild från Google)


Tänkte även på den passande låt, det borde ju faktiskt vara gott att leva :P



måndag, januari 09, 2012

Städning

Idag städade jag och älskling bort det sista av julen. Så nu ser allt ut som vanligt igen och det känns riktigt bra att ha lite ordning här hemma igen. Mår inte alls bra när det är stökigt..

Har inte haft mycket till ångest idag över skolan. Är riktigt glad över det för det är så skönt att slippa det nu för en gång skull. Det har hållit i sig alldeles för länge. Men allt försvinner nog inte på den här kursen i alla fall, så det här lilla som gnolar på hela tiden får jag stå ut med, men det gör jag så gärna så länge jag slipper resten :)

Imorgon är det en mindre presentation av arbetet som vi jobbar med på skolan, hoppas på att det går bra.

söndag, januari 08, 2012

Plugg

Mitt mål i helgen var att läsa 10 kapitel och sammanfatta dessa eftersom att jag måste lämna tillbaka boken på biblioteket i morgon.
Jag började igår men kom bara ett eller två kapitel. Idag har jag däremot suttit hela dagen och bara pluggat. Jag har läst och sammanfattat alla kapitel och har sammanlagt 13 sidor på datorn som sammanfattar dessa kapitel. Blev väldigt seg mot slutet så det tog mycket längre tid än där i mitten då jag var riktigt effektiv. Men vad kan man vänta sig när man sitter mer eller mindre 10 timmar i sträck.

Nu när jag äntligen är klar ska jag sova och kan med gott samvete lämna plugget bakom mig för nu.

Emma

Emma och Mikael har nyss varit förbi en sväng och det lutar åt att jag inte kommer att träffa dom förrän till sommaren på Berget (vilket jag nu har blivit hotad till att åka på ;P). Men jag vill faktiskt åka och ska verkligen försöka se till att jag kan göra det.
Det kommer att bli tråkigt att inte ha henne nära nu längre. Alla flyttar ju så långt bort.. :( Men jag vet ju vart hon finns i alla fall.

Fina Emma


lördag, januari 07, 2012

Fredag

Idag, eller tekniskt sett igår, så har jag suttit på skolan mest hela dagen och jobbat på vår affärsplan. Den börjar ta form nu och det känns bra. Börjar faktiskt se ljuset i tunneln om jag säger så, det är inte helt omöjligt att lyckas klara av detta arbete.

Väl hemma vid 17.15 så var det bara att laga mat och sedan brumma bilen ner till Bjästa för att gratta Frej som fyller hela 6 år. Men jag vet inte om presenten var så himla glädjande, eller så var det bara det att de andra presenterna var roligare just då.

Vi blev sedan kvar där hos syster där vi satt och spelade kort, två omgångar av Chicago. Mycket trevligt faktiskt, så sällan man umgås med dem på det viset.
Vi kom i alla fall hem för ungefär en timme sedan. Är därför ganska trött just nu så ska ta och lägga mig i sängen och sova läänge i morgon. Har nämligen en himla massa skolarbete att göra själv i helgen.

torsdag, januari 05, 2012

365 inlägg

Såg nu precis att jag har 365 inlägg från förra året, alltså i snitt ett inlägg om dagen. Vilket jag tycker är ganska bra faktiskt. Särskilt med tanke på att jag ändå inte skriver sådär varje dag.
Det är dessutom inte ens ett år som jag har skrivit öppet på den här bloggen. Utan den "kom ut" den 23 januari och sedan dess har jag hållit igång.
Den har gett mig mycket faktiskt och jag ångrar verkligen inte mitt beslut i att öppna upp den för alla. Jag har fått många fler läsare därigenom, men jag tvivlar på att jag vet vilka ni är. I vilket fall som helst så uppskattar jag er!
Tack!

Skola

Vi har fruktansvärt mycket i skolan just nu.. Vi sitter och skriver och skriver och det känns som att vi inte kommer någon vart. Det värsta är att instruktioner är i princip obefintliga, vilket gör det hela ännu svårare.
Men jag tror på vårt arbete, så länge vi har tid att slutföra det. Och det känns just nu som att det kommer att bli lite knepigt. Men det mesta brukar väl lösa sig, eller?

onsdag, januari 04, 2012

Kaffe!

Var på skolan idag, tidigt till och med. Känner mig riktigt duktig för att jag var där hela dagen och jobbade på ordentligt med min grupp.
Med mig hade jag min nya vän, termosmuggen som jag fick av Johanna i julklapp :)

Coffe is the Answer, the question is pretty much irrelevant


tisdag, januari 03, 2012

Omvänt

Vaknade i morse och mådde inte alls bra.. Eller ja, det har gått neråt de senaste dagarna. Inte direkt en bra början på det nya året.
Men i vilket fall som helst så bestämde jag mig för att försöka vända om ångesten idag. Sagt och gjort så tog jag tag i städning, tvättning och disk. Fick undan riktigt mycket och är extremt nöjd och stolt över mig själv! :)

Tyvärr är inte ångesten borta helt och hållet, utan den har legat och gnott bakom örat hela dagen lång.. Får väl se hur det känns i morgon. Men jag börjar få en känsla om vad som orsakar detta i alla fall...

söndag, januari 01, 2012

Gott Nytt 2012

Gott Nytt År på er alla! :) Hoppas ni har haft ett bra år och får ett ännu bättre år 2012!
Själv har vi firat i Hållen med nya och gamla vänner. Vi har ätit fantastisk mat. Först och främst fick vi små aptitretare, till förrätt åt vi hummersoppa med bröd, huvudrätten bestod av choklad- och chilimarinerad oxfilé, smördegsinbakad potatis och ruccolasallad och slutligen var efterrätten en riktigt god och mastig chokladtårta a la Ann. Underbart gott var alltihop.

Tolvslaget firades utomhus med bubbel och tjim!

Men nu ska jag ta det lugnt..

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt kommande år! Och hoppas ni har några bra löften till er själva, det har då i alla fall jag :)