fredag, april 25, 2014

Sommarjobb

Har fått sommarjobb nu, blivit lovad hela sommaren och kan antagligen få mer också. Vart jag ska vara? På Hemköp stora torget. Min gamla arbetsplats och mina gamla arbetskamrater. Har redan fått två dagar nu i veckan för att fräscha upp minnet. Än så länge känns allt jättebra! :)

onsdag, april 23, 2014

Nummer sex

Jag blev moster igen för snart 2 veckor sedan. Min äldsta syster Katarina fick en liten Idun :) Den 10:e april kom hon till världen! Så söt liten bebis. Vi var och hälsade på i helgen en sväng för att titta på den lilla krabaten. Tog även med ett kort som jag hade gjort, men inte hade jag tagit bild på det inte..
Älskar bäbisar. Dom luktar så gott och är så mysiga att hålla i och mysa med :) Idun är så söt och gullig!

Jag har nu 6 syskonbarn. Frej, Frode, Fenja och nu Idun som är Katarinas och Milly och Kaspian som är Lindas. Kan bara tänka mig hur stor kusinskaran kommer att bli när vi alla syskon är klara ;)

Idun i min famn

Idun


måndag, april 21, 2014

Helg

De två senaste helgerna har varit fullt upp med.. Eller ja, det känns som om det har hänt mycket den senaste veckan. Förra helgen hade vi inflyttningsfest. Det var hur trevligt som helst, hade verkligen jätte roligt. Alla våra vänner kom och det blev en lyckad kväll! :D

Under veckan har jag fått sommarjobb på 8 veckor, men kommer antagligen börja tidigare och kommer redan nu snart att vara vikarie om någon är sjuk :) Så det har löst sig för sommaren, ekonomiskt i alla fall. Känns jävligt bra. Om än lite nervöst nu då jag inte har jobbat på ett tag..

Nu är det ju påsk. På långfredagen åkte jag, Johanna, mamma och pappa ner till Ikea. De för att titta på kök och jag för att köpa in saker till sommareventet :) Det blev en liten summa, dyrast var nog de 40 vinglasen ;P Men det kommer att bli asbra! Ska börja pyssla ihop dekorationer nu framöver.

Har påbörjat lite projekt nu. Projekt ta fram vår/sommar kläder och skor gjorde jag idag. Under veckan ska jag organisera i mina två "slänger-in-det-som-får-plats-för-tillfället"-skåp. Blir knäpp på sådant, men nu ska det åtgärdas.

Ha en fortsatt trevlig påsk! :)

lördag, april 05, 2014

Tjänst mot tjänst

Idag lurade vi hit mina föräldrar och Johanna på middag. Som tack för att mamma dessutom skulle hjälpa till att plantera om våra blommor. D.v.s dela på dom och ta hand om dom lite grann. så det blev lite tjänst mot tjänst. Vi fick ordning på blommorna, några nya krukor och trevligt sällskap i utbyte mot att vi bjöd på middag och efterrätt :) Bra byte tyckte vi!

Blommorna har, vissa av dom, blivit omplanterade 1 gång tidigare. Men då har vi haft dom allihop i Minst 5 år i princip. Det behövdes kan jag säga, hälften var på väg ut ur krukorna :P Så nu mår dom mycket bättre då dom slipper trängas och hota om att dö ifrån oss.

Middag som vi bjöd på, eller ja Robert bjöd på, var Kycklingrulle och pasta. Efterrätten var pannacotta gjord på Ahlgrens bilar. Ett lager för varje färg :) God, men extremt mastig.

Pannacotta :) 


torsdag, april 03, 2014

Jobb sökes!

Jag har varit arbetslös i 2½ vecka nu och jag börjar bli smått less på det. Får lite ångest och dåligt samvete över att jag inte har något jobb. Jag vet att dom inte växer på träd och jag har redan sökt säkert 20 olika typer av arbete, men inget napp ännu. Jag har idag varit ute på varenda mataffär i hela stan i princip, men de vill bara ha sommarjobbare, vilket jag redan har klart på ett annat ställe om inget annat dyker upp inom en snar framtid.

Så jag tänker att jag lägger ut en liten efterlysning. Om det dyker upp något arbete som ni hör eller vet om som kan passa mig så får ni gärna hojta till. Det ska vara inom en rimlig gräns för hur långt bort och som sagt ett arbete som passar mig. Det börjar bli tufft med lite pengar just nu..


onsdag, april 02, 2014

High Coast Scrap

Jag och några tjejer var på High Coast Scrap storträff i helgen som var. Det innebär alltså att vi är ca 150-200 personer som sitter på Nola och scrapar hela helgen. Från Lördag morgon till Söndag eftermiddag.

Jag hade en riktig seg start, så jag hann med 3 alster under lördagen och då lade jag ner extremt mycket tid och energi på 1 av alstren. Men då kom jag också på 2:a plats i omröstningen med det! :)
Under söndagen hann jag med 2 alster, varav 1 av dom också tog ganska lång tid att göra.
Men jag är relativt nöjd med allt jag hann göra.
Här är mina alster från helgen:

Kort

Kort

Kort

Tavla/skylt, gjord på tunn canvastavla

Gästbok/Minnesbok som jag vann 2:a pris med 

Första sidan i boken.