måndag, november 29, 2010

Godkänt!

Har klarat förra kursen! Godkänt fick jag :) Skönt att ha gjort bort det. Har bara den här sista veckan kvar för den här kursen, fram till på tisdag (nästa vecka). På den tiden ska jag ha gjort ett grupparbete (på nätet!), gjort en observation och skrivit en rapport om det. Men det ska förhoppningsvis gå bra. Har påbörjat båda lite smått så att det inte blir så mycket mot slutet.

Har gjort bort i princip alla julklappar nu :) Har några kvar som jag väntar på ska dimpa ner i postlådan, men behöver inte längre sitta och fundera ut några. Har fixat både min och Roberts sida. Så skönt att slippa det, kan bara ta det lugnt :)

Hade våra vänner M och E här på middag i lördags. Dom hade även med sig sitt nya tillskott, en liten hund som heter Nisse. Han var såå söt! Jag ville ha honom, men jag fick inte. Rasmus tyckte dock inte om honom alls, han satt i fönstret och blängde hela kvällen. Lova tyckte han var intressant, hon följde efter honom överallt men lät han inte komma för nära. Till slut kunde dom två ligga i princip bredvid varandra :) Sen kväll blev det, vi gick inte och la oss förrän vid 03 på natten.
Dagen efter ägnade jag åt plugg bara. Har inte varit så duktig på den fronten tidigare. Har plugga bra idag också. Ska fortsätta nu med en kopp kaffe. Sen ikväll ska jag se på Top Model :)

Puss

söndag, november 14, 2010

Så mycket har hänt!

Jag har vart så dålig på att skriva. Fy skäms! *slår på handen*
Nej, men det är massor som har hänt.

I skolan så har jag fått godkänt på första delkursen. Skrivit tentan på andra delkursen och fått godkänt på portfoliouppgiften :) Har börjat på tredje delkursen nu den här veckan, som verkar ganska svår. Men jag ska nog klara av den här också.

Nöjesfronten har en lång lista, typ. Jag har varit på Boda Borg med min älskade Robert, Malin, Eva och Johanna. Jag och Robert fick inträde på BB av Malin och Eva, det var trevligt. Vi hade himla roligt där allihop. Vi var där i ca 5 timmar och gjorde banor. Det var under halloween-helgen så de hade folk som var utklädda till spöken. Ganska lama sådana dock.. Men det var lite stämningshöjande iaf :)

Har hunnit vara på Bio med syster och Robert. Bowlat med ett helt gäng och Robert har fyllt år! Jepp, gamgubben min ;) Nejdå, bara 23 :) Bara barnet!
Det var fikahelg förra helgen. Alla från min sida kom (alla som betyder något) och nästan alla från Roberts sida kom och fikade :) Mycket trevligt. Men jag var så slut på kvällen, var helt slutkörd. Det blev nog lite väl mycket att sitta och vara trevlig heeela dagen. Dagen efter trodde jag att jag var sjuk.. Låg däckad hela dagen. Hade febersymtom utan att faktiskt ha feber. Skumt, men det kan tydligen vara så ibland har jag fått höra.

Den här helgen blev det fest. Mer precist igår. Det var trevligt från början men bara efter ett par timmar började jag få ont i magen och må illa. Hade inte druckit mycket alls! 1 cider och 2 svaga groggar. Nej, usch.. Jag tror att jag ska sluta med att dricka höghaltiga alkoholdrycker. Ska bara dricka typ två cider eller nåt, om något alls. Har mått jättedåligt tre gånger i rad nu. Jag som aldrig brukar må dåligt.. Aja, kanske bara en period. Vad vet jag?

Jag har nog perioder för allt ;P Har en svår period just nu med en sak.. Men ska inte gå in på det. Jag håller det för mig själv ett tag. Jo, jag vet att det här är för att jag ska slippa sånt, men jag vill det ändå.

Just det, jag glömde! Jag ska börja jobba som ledsagare nu! 5 timmar i veckan kommer jag att jobba. Inte så mycket, men helt okej. Bra lön och villkor tycker jag nog att det är. Får se hur det kommer att gå, men det ska nog funka bra, förhoppningsvis :)


Nej, nu ska jag ta och lägga mig i sängen. Ögonen börjar gå i kors snart ;P
Natti, natt!