onsdag, april 21, 2010

Söka jobb

Har sökt två jobb till igår och två till idag. Så nu har jag många CV'n ute på vift. Men då får jag väl förhoppningsvis jobb också. Annars blir det riktigt knapert med pengar i sommar. Inte bra.
Hade en riktigt bra dag igår. Syster M var här och umgicks och hade kissarna med sig. Hon var här idag en lite sväng också, men lämnade kissarna. Vi ska vara lite barnvakt åt dom. Så nu har jag fyra kissar här.

Ingen skola förrän den 11, eller ja, inte alls vad jag har fått höra från en lärare. Eftersom att jag inte har varit där så är det ingen idé att jag kommer alls lät det som. Kul att dom i princip struntar i en sådär. Ska prata med programansvarige om det.

Skönt att all snö börjar försvinna. Vill verkligen ha sommar nu!

Just det, fick punktering på bilen för ett par dagar sedan. Som tur var kunde pappa, genom sin kontakt, fixa nya däck snabbt åt oss. Inte så roligt. Nog för att vi behövde nya däck till bilen, men inte såhär snart. Aja, sånt händer. Det löste sig i alla fall. Blev bara några tusenlappar fattigare. Vi som redan har lite småproblem, särskilt om jag inte får jobb i sommar.

Ska till bedömningen i morgon igen. Blir ett par gånger innan jag får se vad det blir för resultat. Men jag tycker att det ser ljust ut i alla fall. Så det är bra.

Nu är jag hungrig. Kan vara för att jag inte har ätit något idag. Men det är för att det är en dålig dag idag. Men det är ändå snart middag. R är hemma om en timme och kommer med kycklingen. Ska göra kyckling i ugn, ris och currysås. Mumma!

Nej, nu ska jag sätta mig och läsa lite bok.
Tjing.

måndag, april 12, 2010

Vårkänslor

Höll på att köra åt skogen idag, igen.. Det var lite för mycket grus på vägen och jag hade lite för hög fart, vilket resulterar i att jag slirade och nästan åkte in i räcket. Men jag gjorde inte det, det fick bra, som tur var.

Men nu är våren här! Var ute häromdagen och såg små blommor som hade sprungit fram bredvid snön. Det såg ut som liljekonvalj, men jag är inte säker. Nu börjar vi dessutom ha balkongdörren öppen, varmt och skönt.

P har inte varit här lika mycket nu som för typ två månader. Det är jätte bra. Men jag ska ändå inte gå till skolan på ett tag framöver. Hoppas bara på min plan nu.

Tusan, det var något mer jag skulle skriva ner. Men nu har jag glömt det. Ovanligt, knappast. Haha.

Nej, nu ska jag gå och titta på film med älsklingen.
Puss

Jobb

Har varit och sökt jobb på massor av ställen. Har nog lämnat in mina uppgifter på 13 olika ställen tror jag. Så det är bra. Men jag vet inte hur stor chansen är att jag får jobb. Men jag hoppas innerligt på att jag kommer att få något i alla fall. Särskilt det som innebär teater, det skulle vara grymt roligt, mitt drömjobb helt klart.

Vad har jag mer gjort? Inte så mycket känns det som. Hushållssysslor, sprungit på stan och umgåtts med vänner. Rätt soft.

Ska till VC idag igen. Får se vad han säger idag. Hoppas att jag får som jag vill. Ska på en bedömning på torsdag också. Hoppas också att det blir som jag vill. Jag har nämligen en plan. Men sen om den utspelar sig som jag vill, det är lite svårt att säga för jag har egentligen inte så mycket att säga till om där.
Men, men.. Får väl se.

Nu ska jag busa med kissarna sedan åka och hämta upp bror på stan.
Tjing.

söndag, april 04, 2010

Bra helg

Oj, vad det var längesen jag skrev nu, eller åtminstone känns det så.
Hela helgen har varit bra, för en gångs skull. I fredags så var jag på konsert. Jag satt och såg String Sisters. Sex världsberömda violinister från hela världen var här och spelade. Det var riktigt bra!
Igår var jag, R och två kompisar ute och pimplade, grillade och hade det trevligt. Ingen fisk dock. Film blev det sen på kvällen med samma gäng. En skräckis, eller jag nästan mer en thriller. The Orphan hette den i alla fall. Helt okej. Det var inte som man hade väntat sig i alla fall. Spännande. Men jag trodde att jag var hemsk när det gällde att titta på skräckfilmer, men jag har hittat en som är mycket värre än mig. Det känns lite bra faktiskt att jag inte är den som blir mest rädd för en gångs skull. Hihi.
Ikväll blir det spelkväll. Massa folk, massa spel. Det blir nog roligt.

Håller på att tvätta idag. Det behövs verkligen. Hade egentligen tvättid igår också, men det kom jag på ute på sjön med pimpelspöet i handen. Det blev ingen tvätt igår alltså, var knappt hemma på hela dagen. Men idag blir det lite gjort i alla fall.
Katterna är bannlysta från sovrummet igen. Kissen kissade i sängen igen, eller rättare sagt i min säng, på mitt täcke. Två gånger!

Vill ha tisdag snart. Mest bara för att alla jag vill ha tag i faktiskt är på jobbet då. Har massa samtal att ringa och fler CV att dela ut.

Längtar till sommaren. Var ute i solen lite snabbt och det var så härligt. I skuggan är det kallt, men solen värmer ganska bra. Tycker om vår, men tycker om sommar ännu mer. Jag har ju så mycket planer för sommaren också. Det kommer att bli helt underbart!

Nej, nu ska jag duscha och sedan bär det av för att kicka lite ass på xbox. Haha.